Portfolio.


Vind hier een greep uit mijn opdrachten. Heb je ergens een specifieke vraag over? Neem gerust contact op.

Copywriting.

Copywriting Portfolio
Make up sisters SEO

SEO webteksten Make-Up Sisters

Vanuit een uitgebreid interview en een zoekwoordonderzoek schreef Kiek & Create pakkende, informatieve teksten voor Make-Up Sisters. Het doel? Zoveel mogelijk informatie op een duidelijke manier delen én beter gevonden worden door Google.

Content creatie.

Content creatie Portfolio
TEJO huis Breda

Content TEJO-huis

Kiek & Create heeft het TEJO-huis in Breda op weg geholpen met creatieve content voor op social media. Maandelijkse brainstormsessies, kalenders maken en vormgeven waren de drie belangrijkste onderdelen.

Content creatie Portfolio
Content #VetLastig

Content campagnes #VetLastig

#VetLastig gaat over de complexe ziekte obesitas en welke weg naar een gezond lichaam het beste bij iemand past. Het doel van de campagnes is tweeledig: enerzijds mensen met obesitas handvatten geven om de juiste hulp te vinden, anderzijds meer inzichten geven in de complexe ziekte obesitas.

Communicatie.

Communicatie Portfolio
Interne communicatie Krinkels

Interne communicatie Krinkels

Interne communicatie optimaliseren door de juiste tone-of-voice te vinden. Krinkels vroeg mij om mee te werken aan het project FIT. Mijn taak? De vastgestelde kernwaarden zodanig omschrijven en vormgeven, zodat iedere medewerker weet wat ermee bedoeld wordt.

Aardige woorden van mijn opdrachtgevers.

{

Inspirerend, vrolijk en concreet. Professionele vertaling van de content die je wilt delen. Van eigenlijk een niet zo heel sexy product, een aantrekkelijke storytelling bouwen. Chapeau! Fijn mens om mee samen te werken. 

Ron Scholtus – Sales Manager Saeplast

{

Het samenwerken met Kiki gaat eigenlijk als vanzelf. Ze is professioneel maar ook toegankelijk en ‘levelt’ snel met de persoon die ze tegenover zich heeft. Daardoor ben je direct eigen aan haar, en dat werkt erg fijn. Ook top: ze stelt zich niet afwachtend op, maar pakt het initiatief en doet goede suggesties.

Annelieke Boeren-Wiegeraad – Strateeg & copywriter gr8 agency

{

Kiki en ik hebben samengewerkt bij de Efteling. Kiki haar creativiteit, enthousiasme en vrije geest werken aanstekelijk en leveren mooie resultaten op. Ze is in staat zich heel goed in te leven en vervolgens iets te creëren dat aansluit bij de mensen en de context. Echt een uniek en sociaal talent!

Simone van Oort - HR Business Partner
{

Kiki heeft mij uitstekend geholpen bij de promotie van mijn boek en bij de start van mijn bedrijf. Ze heeft veel kennis van marketing en social media. Ze is pro-actief, flexibel en prettig om mee samen te werken.

Marijn Van De Starre - Eigenaar Klantfocus
{

Kiki is het voorbeeld van Out of the Box denken, vernieuwend en zinnen prikkelend. Met een zeer aantrekkelijke schrijfstijl inspireert zij en maakt nieuwsgierig. Haar bijdragen leiden tot verrassende ideeën die anderen weer prikkelen en aanzetten tot actie, kortom; Een Topper!

Theo ten Hagen - Inspiring Challenger Lumina Learning

Let’s create your story!