Diensten

Content creatie

Content is een verzamelnaam voor informatie die je online kunt delen. Weet jij wat jouw doelgroep wilt zien en lezen? Beschik je over het juiste beeldmateriaal? Kun je er een pakkende tekst bij bedenken? Heb je tijd om op frequente basis je doelgroep van informatie te voorzien? Vind je dat leuk? Ik doe het met liefde en plezier. Benieuwd naar de mogelijkheden?

SEO copy & tekst

Webteksten, SEO, artikelen, persberichten, nieuwsbrieven, promotiekaartjes, casestudies, blogs en ga zo maar door. Alles waar woorden voor nodig zijn is mijn passie. Ik raak snel de kern en weet daar ook nog een creatieve swing aan te geven. Neem gerust contact op en leer naast deze zelfverzekerde woorden ook mijn empathische kant kennen. Wie weet drinken we binnenkort een bakkie?

Blog

Het leven zit vol verrassingen, dat hoef ik je niet te vertellen. In mijn blog deel ik mijn levensvisie, hilarische reizen, random geluksmomentjes en alle levenslessen die jou hopelijk inspireren om ook het maximale uit het leven te halen! Oja, het is altijd een uncensored versie…