SEO content Jamezz

jun 28, 2022 | Content creatie, Copywriting, Portfolio

SEO content voor Jamezz.

Voor Jamezz begon ik met de basis voor SEO content: het schrijven van relevante blogs en het verbeteren van de webteksten. Daarvoor maak ik gebruik van een zoekwoordonderzoek, SEO check en linkbuilding. Inmiddels is mijn rol uitgebreid:

• Social media beheren
• Content shoots coördineren
• Advertenties bedenken
• Allround communicatie onderhouden
• Interviews met klanten afnemen
• Nieuwsbrieven schrijven

*SEO staat voor: Search Engine Optimization. Het omvat alle technieken die gericht zijn op het optimaliseren en verbeteren van de vindbaarheid van je website.

Kiki de Jongh

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je SEO, webteksten, een artikel, promotiekaartjes of wil je een evenement vastleggen? Tell me your story and let’s create!

 

This is how we do it.

Copywriting.

Webteksten, SEO, artikelen, brochures, magazines, persberichten, nieuwsbrieven, casestudies, blogs en meer. Van strategie tot uitvoering help ik je om pakkende copy te tikken. Ik raak snel de kern en weet daar een creatieve swing aan te geven. Met een sterk empathisch vermogen voel ik goed aan wat er nodig is om je doelgroep te bereiken. Klaar voor? 

Ontdek meer

Content creatie.

Campagnes van concept tot uitvoering. Beschik je over het juiste beeldmateriaal om de vertaling te maken? Kun je er een pakkende tekst bij bedenken? Van radio commercials tot video's, scripts en sitemaps. Let's get creative om jouw doelgroep te bereiken. Met de juiste disciplines werken we aan jouw strategische doelen. Benieuwd naar de  mogelijkheden?

Ontdek meer

Communicatie.

Je merk DNA bepalen, slogans bedenken en communicatiestrategieën uitrollen. Samen gaan we in fases aan de slag om je doelen te bereiken. Op een creatieve werkwijze nemen we relevante stakeholders mee en zorgen we voor een kant-en-klaar communicatieplan. Ik help je graag om ruis uit processen te halen en optimaal resultaat te boeken. Zowel voor interne als externe trajecten. Wat denk je?

Ontdek meer

Coaching.

Je bedrijf positioneren. Waar begin je? Wat is je verhaal? Wat heb je allemaal nodig? Durf je stappen te maken vanuit vertrouwen? Of ben je nog erg voorzichtig? Ik breng je graag in contact met de online wereld én je eigen ondernemende zelf. Met een holistische aanpak zorg ik dat je klaargestoomd bent om je onderneming te lanceren. Ready to take off? 

Ontdek meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *