SEO webteksten Make-Up Sisters

jun 28, 2022 | Copywriting, Portfolio

SEO webteksten voor Make-Up Sisters.

Vanuit een uitgebreid interview + zoekwoordonderzoek schreef Kiek & Create pakkende, informatieve teksten voor Make-Up Sisters. Het doel: zoveel mogelijk informatie op een duidelijke manier delen én beter gevonden worden door Google.

SEO webteksten Make-Up Sisters

Onze aanpak.

Eerst gaan we brainstormen. Welke informatie is er al en waar moeten we nog achteraan? Vervolgens doet Kiek & Create een uitgebreid zoekwoordonderzoek om de huidige ranking te bepalen. Dit doen we op basis van drie uitgangspunten:

  1. Bekende zoektermen uit de branche
  2. Gewenste zoektermen voor de toekomst
  3. Relevante zoektermen van concurrenten

Vervolgens maken we per pagina een opzet in concept. Wat komt waar te staan en welke call-to-actions zijn er nodig? Na goedkeuring van het concept wordt het tijd om te produceren. Op basis van het interview, het zoekwoordonderzoek en het concept gaat Kiek & Create schrijven, schrijven, schrijven.

Afhankelijk van de opdracht zijn er meerdere feedbackrondes waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Samen zetten we de puntjes op de i, en in dit geval schreef Kiek & Create ook alle meta-titels, meta-omschrijvingen en alt-teksten voor de achterkant van de website.

voorbeeld webteksten SEO make-up sisters

Het resultaat.

Voor de tien belangrijkste zoektermen rankt Make-Up Sisters op de eerste pagina via Google. Daarbij zijn alle pagina’s op een structurele manier ingedeeld door gebruik te maken van bullits en iconen. Ook aan de achterkant ziet alles er netjes uit en kwamen er direct boekingen binnen na de live-gang.

Kiki de Jongh

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je SEO, webteksten, een artikel, promotiekaartjes of wil je een evenement vastleggen? Tell me your story and let’s create!

 

This is how we do it.

Copywriting.

Webteksten, SEO, artikelen, brochures, magazines, persberichten, nieuwsbrieven, casestudies, blogs en meer. Van strategie tot uitvoering help ik je om pakkende copy te tikken. Ik raak snel de kern en weet daar een creatieve swing aan te geven. Met een sterk empathisch vermogen voel ik goed aan wat er nodig is om je doelgroep te bereiken. Klaar voor? 

Ontdek meer

Content creatie.

Campagnes van concept tot uitvoering. Beschik je over het juiste beeldmateriaal om de vertaling te maken? Kun je er een pakkende tekst bij bedenken? Van radio commercials tot video's, scripts en sitemaps. Let's get creative om jouw doelgroep te bereiken. Met de juiste disciplines werken we aan jouw strategische doelen. Benieuwd naar de  mogelijkheden?

Ontdek meer

Communicatie.

Je merk DNA bepalen, slogans bedenken en communicatiestrategieën uitrollen. Samen gaan we in fases aan de slag om je doelen te bereiken. Op een creatieve werkwijze nemen we relevante stakeholders mee en zorgen we voor een kant-en-klaar communicatieplan. Ik help je graag om ruis uit processen te halen en optimaal resultaat te boeken. Zowel voor interne als externe trajecten. Wat denk je?

Ontdek meer

Coaching.

Je bedrijf positioneren. Waar begin je? Wat is je verhaal? Wat heb je allemaal nodig? Durf je stappen te maken vanuit vertrouwen? Of ben je nog erg voorzichtig? Ik breng je graag in contact met de online wereld én je eigen ondernemende zelf. Met een holistische aanpak zorg ik dat je klaargestoomd bent om je onderneming te lanceren. Ready to take off? 

Ontdek meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *