Content campagnes #VetLastig

jun 28, 2022 | Content creatie, Portfolio

Content campagnes #VetLastig

Samen met PR bureau Public Eyes werkt Kiek & Create sinds 2021 mee aan verschillende campagnes. #VetLastig gaat over de complexe ziekte obesitas en welke weg naar een gezond lichaam het beste bij iemand past. Het doel van de campagnes is tweeledig: enerzijds mensen met obesitas handvatten geven om de juiste hulp te vinden, anderzijds meer inzichten geven in de complexe ziekte.

Het doel van de samenwerking

Kiek & Create ondersteunt PR bureau Public Eyes bij de content creatie voor #VetLastig, met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken en te voorzien van relevante informatie. Naast het bedenken, creëren en plaatsen van content op Facebook en Instagram, neemt Kiek & Create ook interviews af voor blogartikelen. Daarnaast ontwikkelen we samen het eerste digitale magazine #VetLastig en gaan we binnenkort aan de slag met nieuwe webteksten en SEO.

content campagnes #VetLastig

Onze aanpak

We hebben maandelijks overleg over de projecten omtrent #VetLastig. Op basis daarvan bedenken we de vormen van content, zoals:

• Video’s
• Afbeeldingen
• Tips en weetjes
• Blogartikelen
• Recepten
• Etc.

De content plaatsen we in de handige online tool ‘Trello’. In deze gedeelde kalender kan Public Eyes de content checken en eventueel aanpassen waar nodig. Na goedkeuring plaatsen we het op de verschillende kanalen van #VetLastig.

De resultaten

In 2021 zijn er een aantal mooie resultaten bereikt:

• Het design voor een overzichtelijke Instagram en Facebook grid
• Ruim 1000+ Instagram volgers door organische content
• Ruim 500+ inschrijvingen voor de online webinar
• Ruim 12.000 deelnemers voor de online kennisquiz
• De eerste editie van het digitale magazine #VetLastig

Leuk weetje: influencer en radiomaker Hannelore Zwitserlood levert ook regelmatig een bijdrage aan de content voor #VetLastig én plaatst het een en ander op haar eigen kanaal.

content campagnes #VetLastig

Note: #Vetlastig wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Over Gewicht, Nederlandse Obesitas Kliniek, Vital10 en Goodlife Pharma en is bedoeld voor mensen vanaf 16 jaar en ouder.

Kiki de Jongh

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je SEO, webteksten, een artikel, promotiekaartjes of wil je een evenement vastleggen? Tell me your story and let’s create!

 

This is how we do it.

Copywriting.

Webteksten, SEO, artikelen, brochures, magazines, persberichten, nieuwsbrieven, casestudies, blogs en meer. Van strategie tot uitvoering help ik je om pakkende copy te tikken. Ik raak snel de kern en weet daar een creatieve swing aan te geven. Met een sterk empathisch vermogen voel ik goed aan wat er nodig is om je doelgroep te bereiken. Klaar voor? 

Ontdek meer

Content creatie.

Campagnes van concept tot uitvoering. Beschik je over het juiste beeldmateriaal om de vertaling te maken? Kun je er een pakkende tekst bij bedenken? Van radio commercials tot video's, scripts en sitemaps. Let's get creative om jouw doelgroep te bereiken. Met de juiste disciplines werken we aan jouw strategische doelen. Benieuwd naar de  mogelijkheden?

Ontdek meer

Communicatie.

Je merk DNA bepalen, slogans bedenken en communicatiestrategieën uitrollen. Samen gaan we in fases aan de slag om je doelen te bereiken. Op een creatieve werkwijze nemen we relevante stakeholders mee en zorgen we voor een kant-en-klaar communicatieplan. Ik help je graag om ruis uit processen te halen en optimaal resultaat te boeken. Zowel voor interne als externe trajecten. Wat denk je?

Ontdek meer

Coaching.

Je bedrijf positioneren. Waar begin je? Wat is je verhaal? Wat heb je allemaal nodig? Durf je stappen te maken vanuit vertrouwen? Of ben je nog erg voorzichtig? Ik breng je graag in contact met de online wereld én je eigen ondernemende zelf. Met een holistische aanpak zorg ik dat je klaargestoomd bent om je onderneming te lanceren. Ready to take off? 

Ontdek meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *