3x inspirerende workspots in Breda

Workspot nodig? Hier zit je goed!

Op zoek naar inspirerende workspots in Breda? Holla at me! Ik HOUD ervan om mijn laptopje open te klappen in een gezellige lunchroom of een leuk koffiezaakje. Even uit huis -onder de mensen- en genieten van de omgeving.

It’s so worth it.

Ik ga vaak op zoek naar workspots waar je je kunt concentreren én waar je kunt genieten van een heerlijk bakje koffie of een lekkere lunch. Als echte ‘hotspot-seeker’ heb ik inmiddels drie favoriete workspots in Breda gevonden.

Ik neem je mee en vertel je waar je moet zijn.

workspots breda

Foto: www.brandpunt.nl

1. Brandpunt

Je vindt Brandpunt midden in Breda, naast de Graanbeurs. Deze super leuke workspot is een horecazaak én conceptstore in één.

Jep, hier zie je mij regelmatig achter het raam zitten (nee, niet op die manier;)).

Naast de winkel kun je hier heerlijk zitten, eten, drinken, kletsen én werken. Ook is het mogelijk om ruimtes te huren voor grote groepen of vergaderingen (vet handig!).

Brandpunt heeft daarnaast een gezellig terras in de zon voor de echte sunseekers en mensengluurders. En je zit midden in de stad, waardoor je lekker centraal zit.

Mijn favoriete plek is bij binnenkomst rechts aan de hoge tafel, want daar heb je wat meer privacy. Je vindt hier ook een stopcontact, een fijne bureaustoel én… de kaart met een must try: de tosti tunamelt. Thank me later!

workspots breda centrum

Foto: www.veganhotspot.nl

2. Anne&Max

Anne&Max is een ketenconcept waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen, borrelen en… werken. Met een groot terras aan de achterkant -inclusief schaduwplekken- is dit een hele fijne workspot aan de Wilhelminastraat in Breda.

De koffie is errrrug lekker en je hebt verschillende zitjes waardoor je makkelijk kunt overleggen.

Je vindt mij meestal vooraan de zaak, rechts aan de grote tafel. Hier heb je een stopcontact, veel ruimte en de minste prikkels. Denk er wel aan: als het druk wordt en je bent alleen, spread the love en zoek een kleinere tafel op. Anders is het ook zo… aso.

Foto: www.coffeelab.nl

3. Coffeelab

Als laatste favoriete workspot deel ik het Coffeelab in Breda centrum. Deze gezellige, groene koffiezaak zit aan de Willemstraat, nog net niet in het station van Breda.

Loop even door het lunchgedeelte heen en je komt in een groene kantoortuin terecht. Een plek waar je vanaf 6 euro per uur (inclusief warme dranken) ongestoord kunt werken.

Grote voordelen: hier ontmoet je makkelijk andere remote workers, kun je in stilteruimtes werken én vergaderruimtes reserveren. Win-win-win!

Disclaimer: helaas mag je in het lunchgedeelte niet meer met je laptop zitten, behalve vooraan aan de hoge tafels. Ideaal voor als je even een tussenstop in Breda hebt en toch nog iets op je laptop wilt doen.

Workspot

Foto: www.stappen-shoppen.nl

Bonus workspot: ’t T-huis

Als bonus workspot én favoriete borrelplek deel ik ook nog even iets over het T-huis in het Valkenbergpark. Deze leuke horecatent zit heel dichtbij het station, heeft super lekkere summervibes én goede wifi waardoor je op het terras nog wat werk kunt verrichten.

Ga hier niet heen voor de concentratie, want je krijgt meteen zin in een borrel of vakantie wanneer je op deze tropisch ingerichte plek plaatsneemt.

Wel goed voor vrijdagmiddagen en aansluitende vrijmibo’s. Ook belangrijk!

Heb jij nog suggesties voor inspirerende workspots in Breda? Laat het me weten in de comments! Wil je iets vragen over mijn werk? Klik dan hier.

Geschreven door Kiki de Jongh

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je brandstory, positionering, webteksten, artikelen of heb je een andere brandende vraag? Bekijk hier mijn diensten of neem contact op via onderstaande gegevens.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *